Access Bars

Access Bars zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen, oordelen, aannames, conclusies en emoties opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een specifieke context in je leven. Zo heb je drukpunten die staan voor het lichaam, geld, controle, communicatie, vreugde, verdriet, dankbaarheid, daadkracht, heling, veroudering, creativiteit etc.

Door deze 32 punten (bars), in verschillende combinaties zachtjes aan te raken, ontlaadt alle informatie die daar ligt opgeslagen. Hierdoor ontstaat er meer rust in je hoofd, komt er ruimte en ontspanning in je lijf en creëer je nieuwe mogelijkheden in je leven. Je haalt als het ware oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden.
Daardoor kan de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden opgeruimd. Je kunt het vergelijken met de harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je allang niet meer nodig hebt, wordt verwijderd.

Wil jij ook meer rust in je hoofd, meer energie en een diepe ontspanning?
En voel jij een ‘JA’ om een Access Bars sessie te ontvangen maak dan een afspraak om te ervaren wat Access Bars voor jou kan betekenen !

Acces Energetische Facelift

De Acces Energetische Facelift is een prachtige behandeling die valt onder de lichaamsprocessen van Access Consciousness. Acces Energetische Facelift behandelt weefsel, klieren en organen van het hele lichaam. Hierdoor kunnen vastgezette energieën, die te maken hebben met overtuigen van veroudering, verdwijnen. De zachte en kalmerende aanraking van je gezicht, hals, nek en borst werkt samen met de cellen van jouw lichaam om deze energieën los te laten en te herstellen. Meerdere lichaamsprocessen worden tijdens de behandeling geactiveerd. De Acces Energetische Facelift zorgt voor de ontlading van de cellen en moleculen, verwijdert blokkades, vermoeidheid en stress en geeft de huid een verjongende, ontspannende, energetische uitstraling die te voelen en te zien is. Je voelt jezelf energieker na de behandeling! Deze facelift werkt dus niet alleen op het uiterlijk, maar ook innerlijk zal je je bewust worden van veranderingen. Zo heeft de Acces Energetische Facelift een helend effect op je gehele lichaam.