Recensies

Lees hieronder de ervaringen van mensen die bij Totaalbalans-Zeeland onder behandeling zijn of zijn geweest.

M R
Na een aantal jaren zowel lichamelijk als geestelijk niet lekker in mijn vel te zitten ben ik via via bij Angela terecht gekomen. Angela is een persoon waarbij je je meteen op je gemak voelt. Ze neemt de tijd voor je, voelt je goed aan en zegt de juiste dingen op het juiste moment. Ze is betrokken en tevens professioneel. Ik kan zeggen dat ik na de behandelingen een sterkere persoon geworden ben. Ik heb veel kunnen loslaten en nieuwe energie ervoor terug gekregen. Daar ben ik Angela heel dankbaar voor!

Richard
Vandaag wat naaldjes in mijn oor laten zetten door Angela voor mijn rugklachten en na een half uurtje al resultaat. Ik kan het iedereen aanraden echt super.

Martina
Na een tijdje lichamelijk en geestelijk niet lekker in mijn vel te zitten, heb ik de stap genomen om naar Angela te gaan. En wat een goede beslissing was dat. Je moet het de tijd geven (de klachten speelden ook al een tijd) maar ik voel me een stuk beter, zit lekkerder in mijn vel en voel mijn “kracht” weer terug komen. Ze luistert, ze voelt en ze leert me ook veel. Het is ook zo’n fijn mens en ik ben altijd weer blij als ik naar haar toe kan.

Anoniem
Zelf ben ik enige tijd onder behandeling bij Angela waar ik erg tevreden over ben. Voordat ik bij haar kwam had ik last had ik last van mijn buik. Angela kon hier gelukkig snel de vinger op leggen en heb ik n.a.v. haar advies geen klachten meer. Hetzelfde is met mijn hooikoorts allergie . Ieder jaar was het snotteren en niesen maar dit jaar helemaal niks. Angela neemt de tijd voor je en luistert naar je betreft de klachten. Het enige wat wij moeten doen is ons openstellen en durf ook kritisch te zijn naar jezelf . Het is nooit erg om aan jezelf te werken.

Sjoerd
Ik heb Angela leren kennen als een professionele en aardige therapeut. Tijdens de behandelingen neemt Angela echt de tijd voor je. Ze legt de vaak moeilijke benamingen uit en geeft voorbeelden zodat je het als leek begrijpt. Angela weet met haar therapie tot de lichamelijke en psychische factoren achter het probleem te komen. Het viel mij op dat ze oorzaken weet te benoemen die matchen met de werkelijkheid. Oorzaken die niet direct met het blote oog te zien zijn. De behandelingen hebben effect, er is een vermindering in de klachten.

Margot
Voordat ik bij Angela kwam had ik al jaren last van vage klachten die maar niet weggingen, zoals: buikpijn, opgezette buik, eczeem en vermoeidheid. Angela heeft door middel van haar behandelingen meer in balans in mijn lichaam gebracht. Sindsdien heb ik vrijwel geen klachten meer en zit ik stukken lekkerder in mijn vel. Verder heb ik door de behandelingen geleerd om mijn lichaam beter te begrijpen; ik weet nu wat goed is voor mijn lichaam en ik heb geleerd om beter naar de signalen van mijn lichaam te luisteren.

Anoniem
De behandelingen van Angela tijdens mijn zwangerschap heb ik als erg bijzonder ervaren. Met behulp van de voorgeschreven vitaminen en supplementen zorgde ze ervoor dat zowel de baby als ikzelf niets te kort kwamen. Ook voerden we gesprekken over zwangerschap, bevallen en moederschap. Ik voelde mij goed voorbereid en in mijn kracht. Met grote trots kijk ik terug op een rustige, natuurlijke thuisbevalling. Onze dochter is een kerngezonde en tevreden baby.

Jeannette
Ik heb positieve ervaring met de kinesiologie in combinatie met de accupunctuur. De behandelingen zorgen ervoor dat mijn ‘interne huishouding’ weer op orde is en dit geeft  weer voldoende weerstand.
De specifieke klacht die ik heb wordt minder, hier zorgt de accupunctuur voor. Je voelt de energie “letterlijk en figuurlijk” weer gaan stromen door je lichaam. Het heeft mij tot op heden verder gebracht als waar ik een half jaar geleden stond. Mijn klacht is nog niet helemaal opgelost maar heb er vertrouwen in dat dit goed komt.

Frank
Angela is een professionele therapeut. Zij stelt je op je gemak, is rustig en verteld duidelijk wat ze gaat doen en noteert dit. Zij is een prettige behandelaar, die mijn darmklachten weer helemaal hersteld heeft.

John
U heeft mij verrast met uw deskundigheid, meetbare resultaten, zorgvuldigheid en enthousiasme. Hierbij mijn allereerste recensie ooit.
Aanleiding voor mijn bezoek was een huidprobleem in het aangezicht en een gevoel van algehele malaise, fysiek gezien. Ik gebruik allerlei vitamines en eet over het algemeen gezond dus de malaise is vreemd te noemen. Ik ben ook niet ziek geweest in de afgelopen jaren. Echter energie om bijvoorbeeld actief te gaan sporten voelde ik niet en dat bevreemde me. In de medische wereld kwam ik niet verder na een dermatoloog en onder andere reumatologisch onderzoek.
Bij het eerste consult blijkt mijn immuunsysteem niet optimaal te zijn ondanks alles wat ik zelf deed. Op advies van u heb ik de voedingssupplementen die ik nam, vervangen voor andere. Na drie maanden deze ingenomen te hebben blijkt, bij het tweede consult, dat mijn immuun systeem verdubbeld is. Buiten de technische meting hiervan voelde ik dat zelf aan mijn lichaam. Stukken beter.
Naast de inname van deze supplementen ben ik twee maanden bezig geweest met het ontgiften van mijn lichaam. Dit kwam tot uiting op mijn zwakke plek, mijn gezicht. Niet fijn en soms om gek van te worden maar ik heb het volgehouden. Nu na twee maanden ontgiften ziet mijn huid er beter uit. Over het eindresultaat kan ik nog geen uitsluiting geven omdat daar meer tijd overheen gaat.
Ik voel dat ik beter in mijn vel zit. Super blij ben ik met een deskundig oordeel over de door mij gebruikte supplementen (het eerste van mijn leven). Ik kocht gewoon wat ik dacht dat goed was. Met uw advies kon in uit de voeten en ben ik nu gerichter bezig. Voorlopig blijf ik trouwe klant.

Marjan
Ik heb Angela leren kennen als een professionele therapeut met een grote dosis inlevingsvermogen. Zij heeft mij met verschillende klachten zeer goed geholpen daar waar andere mogelijkheden geen resultaat gaven.
Kortom een goede, betrouwbare therapeut met enorm veel kennis van zaken.

Anoniem
Na mijn vakantie in het buitenland kreeg ik darmklachten die alsmaar erger werden. De huisarts wist geen raad met mijn klachten. Bij Angela werd al snel duidelijk dat ik een hardnekkige parasiet bij me droeg. Door middel van een gerichte kuur en advies over voeding die daarbij ondersteuning bood, waren mijn klachten binnen een korte tijd verholpen. Ik ben blij dat Angela mij deskundige behandelingen en adviezen heeft kunnen geven, anders had ik wellicht nog veel langer met deze parasiet doorgelopen met alle gevolgen van dien.

Corrie
Ben heel goed geholpen.
Ook al waren mijn klachten niet zo goed te verwoorden.
Zonder enge onderzoeken, comfortabel liggend (gekleed) op de behandeltafel helemaal getest.
Testen ging heel snel en ontspannen, bijna zonder aanraking.
Medicatie (niet chemisch) moest eerst opbouwen, maar dat duurde niet zo lang.
Zeer kundig.